sve kategorije
O Nama

O Nama

Info o poduzeću

>>>

Velon Industrial Inc. je vodeći proizvođač visokotehničkih fleksibilnih crijeva i dobavljač sklopova crijeva. Robna marka Velon brzo raste iz prednosti kako naši proizvodi i usluge dobivaju svjetsko priznanje od 2009. Kao tvrtka vođena inovacijama i tehnologijom, posvećujemo se dizajnu, istraživanju i razvoju, proizvodnji, sklapanju, upravljanju projektima, servisu za naknadnu instalaciju za sve kupce diljem svijeta. Možemo pomoći klijentima u izgradnji cjevovoda bez obzira na isporuku vode, gnojnice, nafte, kemijskih proizvoda ili hrane.

Uspješno smo razvili fleksibilna crijeva s maksimalno 100 metara za podršku masivnom radnom tlaku od 150000 30 psi, vatrootporna crijeva koja mogu raditi 800 minuta u vatri od XNUMX ℃, hidraulička kontrolna crijeva za zaštitu od ispuhivanja i druge proizvode s ekstremnim zahtjevima.

Naš centar za istraživanje i razvoj i prodaju nalazi se u gradu Šangaju, gdje također ima skladište od 5000 četvornih metara s velikim i rastućim zalihama crijeva, sklopova crijeva i priključaka za crijeva kako bi se zadovoljili zahtjevi kupaca za pravovremenom i učinkovitom isporukom. Naša proizvodna baza nalazi se u provinciji Shandong s površinom od 40,000 četvornih metara i više od 200 radnika i inženjera. Tvrtka Velon opremljena je najnaprednijim objektima i opremom za inspekciju u industriji kako bi bili sigurni da će naši proizvodi opravdati svoju reputaciju čak iu najzahtjevnijim, surovim, sterilnim uvjetima.

Velon Industrial je na čelu profesionalnih rješenja za rukovanje tekućinama i nudi visokokvalitetna fleksibilna crijeva i prilagođenu proizvodnju prijenosa tekućina, koja se naširoko koristi u hrani i pićima, farmaceutskim proizvodima, strojevima, obnovljivim izvorima energije, pomorstvu, inženjeringu, kemiji, rudarstvu, dokovima, cisterne, željeznički prijevoz, metalurgija, čelik i druge opće i posebne industrije. Imamo profesionalni tehnički i menadžerski tim. Usvajamo najnapredniji softver za dizajn crijeva za izvođenje detaljne analize crijeva, simulacije, rasporeda i projekcije vijeka trajanja. Imamo kompletan izbor rješenja za servisiranje crijeva kako bismo pomogli kupcima pri odabiru proizvoda, smjernicama za instalaciju, uputama za rad, uslugom održavanja i globalnim postprodajnim uslugama.

Velon Industrial je dobio certifikat sustava upravljanja kvalitetom ISO9001, certifikat sustava upravljanja okolišem ISO14001, certifikat sustava upravljanja profesionalnom sigurnošću i zdravljem OHSMS18001, identifikaciju FDA, DNV, ABS i CCS, izvješća o ispitivanju tipa, itd. Naša predanost kvalitetnim proizvodima, konkurentnim cijene i usluge s dodanom vrijednošću razlozi su zašto smo stekli dobar ugled i zadovoljstvo kupaca.

Tvrtka Velon dizajnira i proizvodi specijalna tehnička crijeva za širok raspon primjena u prehrambenoj, kemijskoj, petrokemijskoj, farmaceutskoj, kozmetičkoj i drugim industrijama koje zahtijevaju crijeva visokih performansi. Poslujemo u modernom i učinkovitom proizvodnom pogonu koji koristi krutu iglu, fleksibilnu iglu i proizvodni proces ekstruzije.

Prepoznatljivi aspekti Velona su: domišljatost i inovativnost, sposobnost inženjeringa prilagođenih rješenja i fleksibilnost u proizvodnoj liniji, u svrhu zadovoljavanja specifičnih potreba kupaca. Ako tražite gumena crijeva, silikonska crijeva, industrijska crijeva, tehnička crijeva, kruta crijeva s trnom, fleksibilna crijeva, crijeva visokih performansi, crijeva niskog tlaka, onda je Velon asortiman proizvoda odgovor.

Naša misija

>>>

Uvijek teži izvrsnosti kvalitete. Konstantno istraživanje novih tehnika, materijala i procesa. Kontinuirano poboljšanje proizvoda i usluga. Osiguravanje usklađenosti sa:

– Certifikacija kvalitete ISO 9001

– ISO 14001 certifikat za okoliš

Velon osigurava da svi zaposlenici imaju stav, kompetenciju i sposobnosti potrebne za podršku našem cilju izvrsnosti kvalitete kroz opsežne programe obuke.