sve kategorije
Sanitarno crijevo

Silikonsko crijevo za dostavu hrane za CIP i SIP čišćenje za farmaceutsku, medicinsku, kozmetičku industriju pića i hrane

Kratak opis:

Kategorija proizvoda: sanitarno crijevo

Šifra tipa: B001

Konstrukcija: platinasti polimerizirani silikon visoke čistoće s ojačanjem od poliesterskih vlakana

Konstantan rad: -20˚C do +80˚C

Standardi: FDA 21 CFR 177.2600

Zaštitni znak: VELON/ODM/OEM

Prednost: Farmaceutski i biotehnološki procesi. Za industriju hrane, pića, kozmetike, lijekova, farmaceutsku industriju koja transportira tekućine. Ne preporučuje se za vakuumiranje. Prikladno za CIP i SIP čišćenje.

  • Detalj proizvoda
  • Oznake proizvoda
Aplikacije
>>>

Za hranu, piće, kozmetiku, lijekove, farmaceutsku industriju, transport tekućina pod srednjim tlakom gdje nije potreban zatvoreni radijus savijanja. Ne preporučuje se za vakuumiranje. Prikladno za CIP i SIP čišćenje.

Tehnički opis
>>>

Proizveden je od platinasto polimeriziranog silikona visoke čistoće s ojačanjem od poliesterskih vlakana

Raspon temperature: - 20˚C do + 80˚

Standardi
>>>

FDA 21 CFR 177.2600

ZAŠTO IZABRATI VELON
>>>

B001

611

Predani smo pružanju crijeva koja zadovoljavaju sve standarde i propise i imaju izvanrednu fleksibilnost i tehničke prednosti u pogledu formule materijala, tlaka, temperature i otpora, itd.

Za industriju hrane i pića, naša crijeva su dizajnirana za CIP čišćenje i sve grube procese čišćenja. Za primjenu u zavarivanju, naša su crijeva dizajnirana za tvrtke za instalacije i sustave grijanja, visokogradnju i niskogradnju, radionice za zavarivanje, proizvođače opreme za zavarivanje, konstruktore karoserija automobila, inženjering mostova i čelika te brodogradilišta.

Naša su crijeva za najrazličitije primjene s individualnim rasponom performansi. Imamo mogućnost prilagoditi crijeva za gotovo svaku primjenu.

Izgled naših proizvoda dizajniran je prema standardima proizvoda različitih zemalja i regija, s prednošću prilagođavanja.

Ostavite svoju poruku