sve kategorije
Tehnologija

Tehnologija

Istraživanje i razvoj

Velon je vodeći inovator visokokvalitetnih crijeva, sklopova crijeva u širokom rasponu visokokvalitetnih i naprednih tehnologija. Istraživanje i razvoj jedno su od najvrjednijih sredstava Velona.

U laboratoriju Velon rade visoko specijalizirani inženjeri za formulaciju i razvoj sirovina i poluproizvoda, uključujući strukturu crijeva, proizvodni proces i tehnologiju presovanja.

Razvijanje novih tehničkih rješenja omogućuje Velonu da se suoči sa svakodnevnim izazovima, također pomaže Velonu da poveća iskustvo i vještine u sektoru, prije razmatranja zahtjeva naših kupaca.

Tijekom proteklih 10 godina, Velon je uspješno razvio i ponudio mnoga prilagođena crijeva za različita tržišta. Osoblje za istraživanje i razvoj pratilo je vlastite razvijene spojeve i tehnologije, na zahtjev kupaca, dizajn proizvoda uključuje izbor materijala ili razvoj novih materijala u slučaju da to aplikacija zahtijeva, implementaciju specifičnog dizajna kako bi kako bi se postigle veće prednosti i s ergonomske točke gledišta i učinkovitosti proizvodnje za korisnika.

Dizajn crijeva

Naš profesionalni tim za projektiranje crijeva pruža klijentima tehničku podršku i rješenja po mjeri kao što su: dizajn, analiza, simulacija, raspored instalacije, analiza kvarova, podrška klijentima s potpuno prilagođenom uslugom odabira proizvoda, optimiziranje strukture proizvoda, poboljšanje performansi proizvoda za produljenje radnog vijeka , upute za instalaciju, rad, naknadnu njegu i ponovno certificiranje.

Privatna marka i prilagođeno pakiranje su dostupni.

Kontrola kvalitete

Imamo profesionalni ispitni centar i precizan proces kontrole kvalitete za kontrolu kvalitete svakog napretka strogo za pouzdanu kvalitetu. Naš inspekcijski centar opremljen s više od 30 ispitne opreme uključujući puni Omega dinamički impulsni ispitni uređaj, ispitnu opremu za sveukupnu izvedbu visokotlačnog crijeva velikog promjera, različite vatrootporne ispitne opreme prema ISO15541, komoru za ispitivanje dekompresije plina u punoj veličini, industrijski boreskop, Stroj za ispitivanje napetosti/istezanja/adhezije, sustav za ispitivanje čvrstoće do 400Mpa za ispitivanje visokog tlaka, gumeni reometar, komora za ispitivanje otpornosti na ozon, komora za ispitivanje na ultraniskoj temperaturi od -60 ℃, stroj za ispitivanje utjecaja niske temperature, instrumenti za inspekciju/analizu čistoće i tako dalje . Naša politika kvalitete:

Velon crijevo posvećeno je pružanju proizvoda, usluga i podrške najviše kvalitete kako bismo osigurali izvrsnost u našim odnosima s našim kupcima i predanost našim kupcima kroz kontinuirano poboljšanje.

Test Equipment

Proizvodni kapacitet

Naša tvornica opremljena je s više od 50 napredne proizvodne opreme kao što je auto-banbury sustav za miješanje gumene smjese, inteligentni sustav za doziranje s 24 stanice, automatska linija za proizvodnju crijeva, linija za proizvodnju ekstrudiranih crijeva velike duljine, linije za pletenje velike brzine i CNC strojna obrada centar, itd.

Integrirano rješenje

Velon može ponuditi ne samo crijeva i sklopove crijeva, već i rješenja izrađena prema kupcima. Velon radi izravno s krajnjim korisnikom kako bi razumio primjenu i okolinu, te će obično specificirati sve aspekte STAMPED procesa (veličina, temperatura, primjena, materijal, pritisak, krajevi i isporuka). Velon radi s kupcem kako bi definirao i kvalificirao priliku, nadzirao isporuku, pomogao u rješavanju problema i ključan je u pomaganju pri konačnoj instalaciji. Velon također može pružiti podršku pri pakiranju i rukovanju u radu s krajnjim korisnicima.

Posvećeni smo sigurnosti i optimalnom učinku

tehnologija08_副本

• 100% djevičanske sirovine

• Naša predanost zelenoj proizvodnji

• Sofisticirana, najsuvremenija oprema velikog kapaciteta

• Stroga inspekcija i kontrola unutar procesa

• Sustav kvalitete strukturiran u skladu s ISO-om

• Izvrsna reputacija za kvalitetne proizvode i pravovremenu isporuku