sve kategorije
Vijesti iz tvrtke

Sretan Božić i uspješnu Novu godinu od VELON INDUSTRIAL INC.

Vrijeme objave: 26. prosinca 2023

Dragi cijenjeni zaposlenici, kupci i partneri,

 

Dok nas blagdansko vrijeme obavija toplinom i radošću, svakome od vas od srca želimo sretan Božić i sretnu Novu godinu. Ovo doba godine nije samo vrijeme za slavlje, već i trenutak za razmišljanje i zahvalnost.

640 (2)

 

 

At VELON INDUSTRIAL INC., oduševljeni smo što možemo izraziti zahvalnost našim predanim i marljivim zaposlenicima koji neumorno doprinose našem zajedničkom uspjehu. Ove smo godine, u znak zahvalnosti, za svakog zaposlenika pripremili poseban dar – kutiju preslatkih naranči. Ove naranče nisu samo slatke; pršte sočnošću, simbolizirajući živost i energiju koju svatko od vas unosi u našu tvrtku.

 

Kako bismo podigli blagdanski duh unutar naše tvrtke, organizirali smo božićna slavlja ispunjena radošću i druženjem. Za naše sretne zaposlenike darivali smo finim crnim vinom i ukusnim kolačima, s ciljem da proširimo raspoloženje i učinimo blagdane još posebnijim.


 

640 (6)


 

Dok se opraštamo od tekuće godine i prihvaćamo zoru 2024., radujemo se budućnosti ispunjenoj rastom, uspjehom i ispunjenjem. Na VELON INDUSTRIAL INC., naša je vizija za nadolazeću godinu ambiciozna — želimo svjedočiti kontinuiranom širenju našeg poslovanja na domaćem i međunarodnom planu. Osnovani 2009. godine kao proizvođač industrijskih crijeva, akumulirali smo veliko iskustvo u raznim sektorima, uključujući kemikalije, vodu i plin, naftu i plin, biofarmaceutiku, higijenu i hranu.

640 (4)

 

U duhu stalnog poboljšanja, aktivno istražujemo nove horizonte i širimo svoj međunarodni otisak. Naša predanost pružanju vrhunskih OEM i ODM usluga ostaje nepokolebljiva, a naša akumulirana stručnost u industrijskim crijevima pozicionira nas kao pouzdanog partnera u različitim industrijama.

 

Gledajući unaprijed u novu godinu, željni smo susresti se s najboljim verzijama sebe i zauzvrat pomoći našim klijentima u ostvarenju njihovih poslovnih ciljeva. Želimo ne samo prosperitet našeg poslovanja, već i osobni i profesionalni razvoj svakog člana VELON INDUSTRIAL INC. obitelj.

 

Neka vam nadolazeća godina donese uspjeh, ispunjenje i dobro zdravlje. Sretan Božić i sretna nova godina!

 

Topli pozdrav,

 

VELON INDUSTRIAL INC.