sve kategorije
Vijesti iz tvrtke

2023. Izvrsno putovanje zaposlenika u Sanyu - VELON INDUSTRIAL INC.

Vrijeme objave: 18. prosinca 2023

slika

Tijekom vremena, postoji mjesto delikatno uljuljkano u južnom zagrljaju Kine. S dodirom najdubljeg plavetnila, pripovijeda priču o slobodi i snovima. Ovo mjesto je Sanya, destinacija koja neodoljivo tjera da usporite, uživajući u svakom lijepom trenutku u miru.

slika

VELON Outstanding Employee Trip za nas je njegovana tradicija. To nije samo čast, već i puno priznanje nesalomljivog duha VELON tima.

 

slika


Dana 9. studenog, okupano suncem Sanye, putovanje pet izvrsnih zaposlenika VELON-a za 2022. godinu odvijalo se poput živopisne slike.


Sunce je pržilo, a zrak je bio ispunjen jedinstvenom toplinom otoka. Ovdje prihvaćanje Sanyine suštine znači zaslužiti pravo na osunčanu kožu i kosu raščupanu od vjetra.

图片 2 (1)

Upustite se u iskustvo blisko povezano sa slobodom i oceanom. Valovi nježno miluju jahtu, a sunčeva svjetlost toplo miluje naša lica. Ovdje je svaki duboki udah razgovor s prirodom, svaki treptaj nježan poljubac oceanu.

图片 3

Uronite u jedinstveno iskustvo u dubokom plavetnilu. 20-minutna vožnja brodom kroz vrijeme dovodi nas do Xidaoa, skrivenog dragulja s mekim plažama i kristalno čistim morem. Početni pokušaji dubinskog ronjenja omogućuju nam da iskusimo čuda podvodnog svijeta: živopisne ribe koje se vrte okolo, sunčevo svjetlo koje pleše u vodi i koraljne grebene koji su naizgled nadohvat ruke.

 

Ležati u blagim valovima, puštati vjetar da pjeva, kupati se u ljekovitom plavetnilu i doživjeti tropski šarm. Sjedeći uz obalu neka ovaj odmor bude ispunjen nadahnućem i ljepotom.

 

Kad se smijeh stopi s ritmom valova, kad se izbriše granica između vrućeg znoja i morske vode, osjećam nepokolebljivi napor Hainana da nas usreći!

slika

Treća stanica, Yalong Bay Tropical Paradise Forest Park, je praznik prirode. Vrhovi se penju i spuštaju, tropske biljke bujaju, a divlje životinje nalaze utočište.

 

Vozeći se autobusom za razgledavanje, kojim je vješto upravljao vozač, doživjeli smo uzbudljive zavoje planinske ceste. Prašumski zip line ponudio je još jedan adrenalinski nalet, lebdeći kroz krošnje drveća, osjećajući brzinu i uzbuđenje u zraku.

 

slika


Ovdje nema šangajskog zbijenog tempa, nema zgusnute težine Pekinga. Čini se da sve izlazi iz nježnog carstva sna, svjedočeći kako plima ležerno prelazi doline i teče kroz planine.


Napajani radošću stigli smo, napajani radošću otišli. U trenutku napuštanja Sanye znali smo da to nije samo kraj putovanja, već duhovno buđenje.